Barion Pixel
Rebeka

"A kis kedvenced kutya jól fogja majd magát érezni velem!"

Pet sitter 5/5 (17)

Rebeka • Address
  1033 Budapest, III.
 • Place of sitting
  Owner's home
 • Contact info
  Show
 • Contact
  You can contact our sitters by filling out the appointment form!
Dog Cat Rabbit Exotic pet

Introduction

Kedves Gazdi!

Rebeka vagyok, állatorvostan hallgató. Az állatok iránti szeretetem kifogyhatatlan és szívesen töltöm a szabadidőmet velük, legyen az kölyök, beteg, idős állat. Biztosíthatlak róla, hogy olyan odafigyeléssel és törődéssel fogok a kedvencedre vigyázni, mintha a sajátom lenne. Budapest bármelyik részén szívesen vállalok szitterkedést!

Ha meggyőztelek róla, hogy a kis kedvenced jó kezekben lesz nálam, keress bizalommal!


Skills, experiences

Skills
 • Caring of ill pets
 • Caring of diabetic pets
 • Oral administration of medication
 • Injection administration of medication
 • Caring of pets with behavioral problem
Experience
 • PetWiseCare pet sitter course
 • Veterinary student
 • Volunteered at a shelter
Languages
 • Hungarian
 • English

Prices and services

The prices are informative and include VAT

Szolgáltatás/termék Prices
Sétáltatás 4380 Ft
24 órás felügyelet 10000 Ft
Betegápolás 12500 Ft
Beugró látogatás 3000 Ft

Calendar

Here you can see when the selected service provider will be available.

 • Busy
 • Limited availability *
 • Available
 • Azonnali foglalás elérhető

*Someone has already booked for this day, but the sitter still has free capacity, so feel free to make a reservation too!

Értékelések

Gazdiktól, akik már foglaltak nála


Nincs kép

Megbizhato, pontos, a kutyam imadja

Nincs kép

Valcz Évi

Rebeka nagyon megbízható, és lelkiismeretes. Mindent úgy csinált , ahogy megbeszéltük, Füge nagyon jól érezte magát vele. Mindig kaptam képet, videót, hogy mi történik a szittelési idő alatt. Nagyon köszönöm neki az odaadó törődést. :)

Nincs kép

Nincs kép

Rebeka munkájával meg voltunk elégedve, nagyon megbízható. Viszont magával a rendszerrel kapcsolatban lenne egy olyan megjegyzésem, hogy a letétnek így nincs értelme ha rögtön kiutalják véleménykérés nélkül. Mi van akkor ha meg sem jelent a szitter? Illetve ha nem úgy csinálta a dolgokat ahogy kértük? Mert így ez a létét egyáltalán nem védi a gazdit. Egyébként az ötlet jó lenne, csak kicsit finomítani kellene a folyamaton, jelen formájában sok értelmét nem látom a letétnek. Továbbá egy másik 3.kerületi lánynak is írtam egy másik időponttal kapcsolatban, viszont Boglarka válaszra se méltatott. Jó lenne, ha inaktiválnák a nem használt szitter profilokat. Üdv: Kollerits Nóra

Schäffer Nikolett

Maximálisan csak ajánlani tudjuk :) nagyon kedves, rugalmas, közvetlen :) mi nagyon elégedettek voltunk vele és nagyon szépen köszönjük a gondoskodást :)

Konkoly Liliána

Rebeka első pillanattól kezdve nagyon rugalmas volt, mindent át tudtunk beszélni. A kutyuskám rettentő jó családias környezet várta, lesték minden kívánságát. Bátran bízom rá bármikor máskor!

Nincs kép

Manónak azt hiszem szerelem volt első látásra. :-) Extra félős kutyus, ezért engem is meglepett, hogy egyből nyitott Rebeka felé és látszólag megkedvelte. Nagyon szépen köszönöm a pontosságot, minden a megbeszéltek szerint ment, mindenről pontos beszámolót kaptam külön kérés nélkül is. Mindenkinek ajánlom Rebekát szívből! :-)

Szidónia Széman

Első alkalommal bíztuk Maxit kisállat szitterre, ezért picit ódzkodtunk tőle, hogy egy "idegen" a lakásunkban vigyázzon rá. Ez azonnal megváltozott, amikor Rebeka átjött egy személyes találkozóra hozzánk. Első pillanattól kezdve úgy éreztük, hogy Maxi jó kezekben lesz, és az otthoni bizalom kérdés sem volt már téma ezután. Maxinak pedig ez a legjobb forgatókönyv, hogy a saját kis környezetében maradhat. Rebeka mindent a megbeszéltek alapján csinált, és az sem okozott problémát, hogy térerő probléma miatt sokszor nem tudtunk kommunikálni. Küldött képeket Maxiról, és mindig informált, hogy épp mit csinálnak és hogy van a kiskutyánk. Szívből ajánlom őt mindenkinek! :)

Ilona Kondor

Kommunikáció, pontosság, szolgáltatás kifogástalan, emellett Rebeka kedves személyiségét az állatkák és én is nagyra értékeljük.

Nincs kép

Rendkívül megbízható és segítőkész sitter, akármikor rábíznám kedvencemet.

Nincs kép

Nincs kép

Megbízható, professzionális szitter minenkinek ajánlom!

Nincs kép

Megbízható & szakszerű pet-sitter, csak ajánlani tudom!

Nincs kép

Nincs kép

Ildiko Horog

Hátsó lábaira bénult, kocsis kutyám felügyeletét nehezen bízom másra, de Rebeka az első találkozáskor eloszlatta a félelmeimet. Károly kutyám is megkedvelte, és nagyon kényelmes volt, hogy a saját otthonában vigyáztak rá. Biztosan fogjuk még kérni a segítségét a jövőben :)

Reserve