Ortopet
Pet pharmacy

Ortopet
Introduction

Az Ortopet márka egy szenvedély, amelyet a kutyák iránt érzett tiszteletünk és szeretetünk indított el. Hosszú éves tapasztaltuk azt mutatta, hogy a beteg kutyusoknak nincs kellő megoldás a gyógyulásra és a rehabilitációra egy betegség vagy műtét után. Az Ortopet célja és küldetése az, hogy segítse az embereket megtanítani abban, hogy az eutanáziának vannak alternatívái. Idős, fogyatékkal élő vagy sérült kisállat gyakran évekig élhet magas színvonalú életet mellettünk, ha a szükséges segítséghez akár egy kis támogatást kap, például pelenkát, láb merevítőt vagy kerekes széket. Minden termékünk mögött egy hosszú tervezési folyamat húzódik, amely közvetlenül a csökkent mozgásképességű állatok gazdáinak és az állatorvosi tapasztalattal rendelkező szakemberek kezéből származik. Több éves fejlesztésnek köszönhető, hogy mára termékeinkkel segíteni tudunk a legfejlettebb technikai segédeszközökkel a legjobb barátaink, kutyusunk életének javítására. Mi úgy gondoljuk, hogy az öregedő, fogyatékkal élők és sérült háziállataink családtagok, és megérdemlik a boldog, egészséges életet.

Az Ortopet márka egy szenvedély, amelyet a kutyák iránt érzett tiszteletünk és szeretetünk indított el. Hosszú éves tapasztaltuk azt mutatta, hogy a beteg kutyusoknak nincs kellő megoldás a gyógyulásra és a rehabilitációra egy betegség vagy műtét után.


Az Ortopet célja és küldetése az, hogy segítse az embereket megtanítani abban, hogy az eutanáziának vannak alternatívái.


Idős, fogyatékkal élő vagy sérült kisállat gyakran évekig élhet magas színvonalú életet mellettünk, ha a szükséges segítséghez akár egy kis támogatást kap, például pelenkát, láb merevítőt vagy kerekes széket.


Minden termékünk mögött egy hosszú tervezési folyamat húzódik, amely közvetlenül a csökkent mozgásképességű állatok gazdáinak és az állatorvosi tapasztalattal rendelkező szakemberek kezéből származik.


Több éves fejlesztésnek köszönhető, hogy mára termékeinkkel segíteni tudunk a legfejlettebb technikai segédeszközökkel a legjobb barátaink, kutyusunk életének javítására.


Mi úgy gondoljuk, hogy az öregedő, fogyatékkal élők és sérült háziállataink családtagok, és megérdemlik a boldog, egészséges életet.Calendar

Here you can see when the selected service provider will be available.

  • Busy
  • Limited availability *
  • Available
  • Azonnali foglalás elérhető

*Someone has already booked for this day, but the sitter still has free capacity, so feel free to make a reservation too!


Opening hours

In some cases, it may differ from what is given here (e.g.: on holidays)

Monday: 10:00 - 18:00
Tuesday: 10:00 - 18:00
Wednesday: 10:00 - 18:00
Thursday: 10:00 - 18:00
Friday: 10:00 - 18:00
Saturday: 10:00 - 14:00
Sunday: Closed
Reserve