Barion Pixel
Ildikó
Pet sitter 5/5 (22)

Ildikó • Address
  2030 Érd
 • Place of sitting
  Owner's home
 • Contact info
  Show
 • Contact
  You can contact our sitters by filling out the appointment form!
Dog Cat hourse Rabbit

Introduction


Gyerekkorom óta részei a kutyák az életemnek. Jelenleg egy 10 éves amerikai bulldoggal és egy 6 éves francia bulldoggal osztja meg szeretetét a családunk.


A legfontosabb hobbim a velük való foglalkozás. 10 éve rendszeresen járunk kutyaiskolába, részt veszünk az obedience és agility sportokban, valamint a kutya fitness világába is betekintettünk. Az obedience egy olyan sport, amelyben a kutyának precízen, pontosan és gyorsan kell a különböző engedelmességi feladatokat végrehajtania. Ehhez fontos a kutya-gazdi páros harmonikus együttműködése. Minden érdekel ami erősíti a kutya-gazdi kapcsolatot, mindig tanulunk új dolgokat és folyamatosan fejlődünk.

Kedves Gazdi, 

Mindegy, hogy kedvence kicsi vagy óriástestű, kölyök vagy senior korú, nyugodt vagy hiperaktív, egészséges vagy ellátásra szorul, én szerető kézzel és felelős gondoskodással viselem gondját távolléte alatt. Keressen bizalommal!

Köszönöm.Skills, experiences

Skills
 • Caring of ill pets
 • Caring of diabetic pets
 • Oral administration of medication
 • Caring of pets with behavioral problem
Experience
 • PetWiseCare pet sitter course

Prices and services

The prices are informative and include VAT

Szolgáltatás/termék Prices
Sétáltatás / óra 3750 Ft
Napközi gazdinál / óra 2500 Ft
Betegápolás 18750 Ft
Beugró látogatás / óra 3750 Ft
Alapfokú képzés / óra 6250 Ft
Bemutatkozó látogatás / óra 3750 Ft
Napközi nálunk/csak előzetes egyeztetés után/nap 6250 Ft

Calendar

Here you can see when the selected service provider will be available.

 • Busy
 • Limited availability *
 • Available
 • Azonnali foglalás elérhető

*Someone has already booked for this day, but the sitter still has free capacity, so feel free to make a reservation too!

Értékelések

Gazdiktól, akik már foglaltak nála


Nincs kép

Nyugodt, lelkiismeretes és nagy tapasztalattal rendelkezik, nagyon jó kezekben volt Ildinél a kutyánk, csak ajánlani tudom őt.

Nincs kép

Nincs kép

Nincs kép

Nincs kép

Ildi óriási segítség volt számunkra a nyár folyamán. :) Két magyar vizslát kellett mozgásban tartani akkor is, amikor mi elfoglaltak voltunk. A kutyák minden alkalommal imádtak vele menni nagy sétára, sokat játszottak együtt. Ildi minden megbeszélt időpontban pontosan érkezett, és a séta végén részletes és korrekt visszajelzést kaptunk az élményekről (merre sétáltak, mit láttak, kivel találkoztak, hogy reagáltak a kutyák, stb.). Nagyon fontos számunkra a maximális bizalom és a felelősségteljes hozzáállás. Mindez rendben van, hálásak vagyunk a segítségért. :)

Nincs kép

Nincs kép

Nincs kép

Nincs kép

Nincs kép

Nincs kép

Precíz, megbízható állatszerető, aki gondosan ügyelt mind az én kérésimre, mind a kutyák által megkívánt extra odafigyelésre. Kommunikatív, sokat kérdezett első alkalommal is, csak ajánlani tudom! :)

Agnes Velemi

Rendkívül figyelmes, körültekintő, gondoskodó az állatok felé is.

Nincs kép

Agnes Velemi

Lelkiismeretes, gondoskodó, törődő, körültekintő. Tényleg biztonságban tudtam a házi kedvenceimet. Fantasztikus volt a hozz állása. Hálásan köszönöm.

Nincs kép

Nincs kép

Nincs kép

Nincs kép

Nincs kép

Nincs kép

Nincs kép

Ildikó szerető gondoskodással foglalkozott az állatkáinkkal. Mindenben maradéktalanul ellátta őket, ezen kívül a játék, a feladatok és a szeretgetés is a napi látogatások része volt. Nagyon megszerették, elfogadták őt. A foglalkozások hasznosak és élvezetesek voltak nekik, sok új dolgot is tanultak, amiket én is folytatni fogok velük. Nagyon sok köszönet mindenért!

Nincs kép

Reserve