Barion Pixel
Csilla

"Nálam a kiskedvenced biztonságos és szerető kezek között élvezheti a gazdijától távol töltött időt❤️"

Pet sitter 5/5 (29)

Csilla • Address
  1191 Budapest, XIX.
 • Place of sitting
  Owner's home
  Sitter's home
 • Contact info
  Show
 • Contact
  You can contact our sitters by filling out the appointment form!
Dog Cat Rabbit

Introduction

Sziasztok!

A nevem Végh Csilla, 20 éves, állatszitter. 

Mióta az eszemet tudom imádom az állatokat, legyen szó a legkisebb élőlényről, egészen a lovakig, tehenekig. Gimnáziumi éveim alatt éppen ezért önkéntesként tevékenykedtem egy budapesti menhelyen, ahol kutyákat sétaltattam, etettem, játszottam velük, és különös figyelmet szenteltem az idős, vak/süket ebekre. 

Sajnos ezt a tevékenységemet a Covid hullám félbeszakította, de a tavalyi évem során újra elkezdtem a közeli kerületekben kutyák sétalását vállalni, olyan családoknál, ahol valamilyen okból kifolyólag nem tudták ezt megoldani. 

Az első kutyusomat 8 éves koromban kaptam, így általános iskolás éveim elejét, különböző oktató műsorok és könyvek bújásával töltöttem, hogy minél több tevékenységre tudjam megtanítani újonnan örökbefogadott kiskedvencemet.

Az évek során sokat tapsztaltam, tanultam különböző helyzetekből, különböző állatoktól, a hiperaktivitáson, viharfóbián át egészen a szeparációs szorongásig. 

Hiszem, hogy minden eb más és más, de egytől-egyig a legjobb ellátást érdemlik. Így mikor lehetőségem adódott lexikális tudással is kiegészítenem a gyakorlati tapsztalatomat képzett állatorvosoktól, és okleveles állatsziterré válnom egy percig sem haboztam. 

Remélem a jövőben lesz lehetőségünk együtt dolgozni, és ígérem, hogy a tőlem telhető legjobb ellátáson kívül, sok-sok fotóval is biztosítalak kiskedvenced épségéről! :)

* ui: szinte Budapest összes kerületében vállalok szittelést, ha időm engedi az agglomerációkban is, SOS szitteléseket többnyire a gazdi otthonában*


Skills, experiences

Skills
 • Caring of pets with behavioral problem
 • Oral administration of medication
 • Caring of ill pets
Experience
 • PetWiseCare pet sitter course
 • Volunteered at a shelter
Languages
 • Hungarian
 • English

Prices and services

The prices are informative and include VAT

Szolgáltatás/termék Prices
Sétáltatás 3750 Ft
24 órás felügyelet 13750 Ft
Napközi/óra 1500 Ft
Beugró látogatás 3750 Ft

Calendar

Here you can see when the selected service provider will be available.

 • Busy
 • Limited availability *
 • Available
 • Azonnali foglalás elérhető

*Someone has already booked for this day, but the sitter still has free capacity, so feel free to make a reservation too!

Értékelések

Gazdiktól, akik már foglaltak nála


Nincs kép

Csilla 2 kutyusunkra vigyázott az otthonunkban, amíg mi távol voltunk. Egyikük matricaként tapadt rá az első perctől kezdve, de a bátortalanabb, tartózkodóbb kutyusunknak is csak 3-4 nap kellett, hogy feloldódjon és folyton a nyomában járjon simit kunyerálva. A napi szöveges beszámolóknak, valamint képeknek és rövid videóknak köszönhetően mi gondtalanul és stresszmentesen tudtunk távol lenni, kikapcsolódni. Jószívvel ajánlom Csillát minden gazdinak, aki szeretné a kutyusát jó kezekben tudni.

Paula Szám

Minden rendben volt. Csilla igazán jól kijött a kölyök kutyánkkal, rugalmas volt és megbízható. Bátran ajánlom mindenkinek! Köszönjük mégegyszer! :)

Péter Varga

Csilla nagyon kedves, megbizhato, pontos cicaszitter. Keves embert szeretett meg ennyire a Picur, mint ot :)

Nincs kép

Minden nagyon szuper volt! Csilla rendszeresen küldött üzeneteket és képeket arról, hogy vannak a kutyák. Nagyon jó programokat szerveztek, látszott a kutyákon, hogy jó dolguk volt amíg távol voltunk. Az ilyen apróságokért pedig, mint a növények meglocsolása, nem tudok plusz pontot adni - de ha lehetne, akkor adnék :) Összességében, nagyon nagyon elégedettek vagyunk és remélem tud még vigyázni a kutyáinkra!

Nincs kép

Rendkívül kedves, lelkes és együttműködő volt. A 24 órás felügyelet alatt folyamatosan ellátott minket információval, képekkel a kutyusunkról. Rugalmasan meg tudtunk vele mindent beszélni. Figyelmes volt a kutya szokásai, igényei szempontjából is. Nagyon pozitív tapasztalat volt. Köszönjük!

Nincs kép

Minden szuper volt megint :)

Klára Fodor

Csillát szinte az utolsó pillanatban találtam nyaralásunk előtt, de nagyon kedves volt már az elejétől és elfogadta cicánk felügyeletét. Minden tökéletesen ment és a megbeszéltek alapján történt minden, mindennap kaptunk képeket és üzenetet a cicárol. Legközelebb ir rá bíznám a puha tappancsost! ?❤️

Stefánia Sándor

Csilla szuper kedves volt a szitteles ideje alatt. Az en cicam nehezen kezelheto, es mellette megis rendben volt mindent. Annak ellenere, hogy a cicam nem tul kedves az emberekkel, Csilla nem ijedt meg es orias kedveseggel es turelemmel allt hozza :) igy nyugodtan tudtam nyaralni. Köszönöm Csilla ?❤️

Evelin Neuner

Első alkalommal volt Mázli szitternél, Csilla az elejétől kezdve nagyon kedves és segítőkész volt. A szittelés ideje alatt folyamatosan írt, és képeket küldött. Mázli egyébként egy félős, idegenekkel nem túl barátságos kutyus, de Csillának az első perctől kezdve hagyta, hogy megsimogassa. Nyugodtan hagyhattam nála Mázlit, és minden rendben zajlott amíg nála volt. ??

Nincs kép

Csilla nagyon kedves és segítôkész volt, hamar összebarátkozott a kiskutyánkkal. Naponta többször beszámolt a kutyusról és fotókat is kaptunk mindig. A napi többszöri szemcseppentést is tökéletesen megcsinálta.

Zsófia Kristóf

Csilla a legeslegjobb Sitter, akit valaha is kaphattam volna a Kisbabám mellé. Rendkívül szimpatikus volt már a legelső alkalommal is, mikor telefonon felkeresett, hogy szívesen meglátogatná és gondját viselné Frankie-nek, amíg én távol voltam. ?? Az előre megbeszélt napokon jött, és szakszerűen ellátta a Kiskedvencemet étellel, itallal, sőt még az almot is kitisztította, ami elképesztően jófej tett volt tőle. Ezen kívül minden alkalommal kaptam tőle képeket a Babámról, illetve a teli tálakról... és persze videókon is láthattam, ahogy kedvesen játszanak. Frank tényleg nagyon megkedvelte Csillát, ami hatalmas megnyugvást jelentett nekem. (Be kell, hogy valljam, kicsit féltem is, hogy nekem már kevésbé fog örülni a cicám hazatéréskor... vicceltem ?) A lényeg, hogy mindenkinek csak ajánlani tudom Csillát, aki szeretné, ha Kiskedvence 5*-os luxus ellátásban részesüljön, amikor távol van. Ha tehetném, 10 csillagot adnék neki, mert tényleg a lehető legjobb embert kaptam Frenya mellé. ? Legközelebb is Őt fogom hívni, ha megint elutazom! Szóval köszönöm még egyszer a sok segítséget, és csak így tovább! ❤️

Besenyei Anita

Csak ajánlani tudom Csillát. Nagyon szimpatikus volt nekem és a kutyusomnak is. Folyamatosan kaptam az infókat, képeket, videókat is. ☺️

Vivien Vetési

Csilla mellett a makacs kutya is jól viselkedett, ami igencsak ritka. Egyből egymásra kattantak, lehetett látni, hogy nem lesz gond. A cicánkat féltünk egyedül hagyni egy idegennel, mert nem szereti az idegeneket, de rajta se látszott a félelem. Folyamatos volt a kapcsolattartás, képek és videók küldése, mindig tudtuk, ettek-e rendesen, vagy hogy mi történt a séták során.

Nincs kép

Csilla nagyon kedves volt, pontosan úgy jött és mindent megcsinált a kutyáimmal, amit megbeszéltünk. És ami a lényeg, a kutyáim is imádták?

Ormándlaki Eszter

Nagyon örülök, hogy megtaláltuk Csillát, kedves, aranyos és lelkesen játszott nagy energiaszintű kölyökkutyusunkkal:) Bátran ajánlom őt! :)

Nincs kép

Csilla nagyon gondos, minden nap küldött fotókat és üzenetet a cicákról, így folyamatosan tudtam minden rendben van. Nagyon megnyugtató volt, hogy tudtam jó kezekben vannak a kedvenceink. Legközelebb is őt fogom kérni ?

Annamária Gégény

Annamária Gégény

Annamária Gégény

Németh Mónika

Csillát Totó már az első ismerkedéskor nagy örömmel fogadta. A közös próba sétán mintha ott se lettem volna, olyan jól megvoltak! Négy napig lakásomban, Totó megszokott környezetében a legtermészetesebb volt neki, hogy helyettem Csilla vigyáz rá, együtt játszottak, együtt aludtak. Totó annyira megkedvelte, hogy elváláskor megsiratta! Szerintem Csillával bárhol, bármikor jól meglett volna. Nagyon megtalálta a közös hangot. Csilláról csak jókat tudok mondani, nyugodt lelkiismerettel ajánlom mindenkinek.

Benczenleitner Ottó

Aranyos, kedves, de a lényeg hogy a kutyáknak nagyon tetszett.

Nincs kép

Csilla…? Csodálatos!.. Hogy megbízható,alapvetés,mint a lélegzetvétel.. És az állataim imádják-szeretik őt. Nekem ez mindennél fontosabb! Csodálatos ember,aki úgy adja át magát az állatoknak, mintha mindig is köztük létezett volna. Szeretet,bizalom és melegség,amit általa átélhetnek a szívünknek legkedvesebbek!??

Kölüs Anikó

Csilla szuper volt! Egyszeru es gyors kommunikacio, minden ugy tortent, ahogyan kertem. Teljesen elegedett vagyok, remelem, hogy a jovoben is tudok meg vele dolgozni.

Andrea Toth

Csilla nagyon kedves, Pöcök azonnal odabújt hozzá, amikor ismerkedni átjött hozzánk. Minden rendben volt, folyamatosan kaptam a képeket amíg nem voltam otthon. Máskor is igénybe fogom venni a szolgáltatásait, nagyon ajánlom másnak is. ?

Nincs kép

Legjobb döntés volt Őt választani:) Kedves, figyelmes, megnyugtató a jelenléte. Folyamatos informálás, képek, szakszerű gyógyszerezés, nagyon köszönjük:))

Zsófia Kristóf

Pár napja elutaztam otthonról, így Frankie-nek szüksége volt valakire, akit szeret, és akiben én is 100%-ig megbízom, hogy gondját viseli amíg távol vagyok. Szinte gondolkodás nélkül kértem meg Csillát, aki előző alkalommal is vállalta Frenya ellátását. Nagyon megkönnyebbültem, mikor igent mondott, mert tudtam, hogy a cicám a lehető legjobb kezekben van. 🥰 És így is lett, a tőlem kapott instrukciókat maximálisan követte... sőt még az almot is kitakarította, pedig arra meg sem kértem. Nagyon nagyon hálás vagyok Csillának, amiért rábízhatom a féltett kincsemet, nem tudom, mihez kezdenék nélküle. 🙏 Plusz öröm, hogy Frenya is imádja, és erről mindkét napon kaptam bizonyíték gyanánt képeket és videókat (amiket rettentően vártam az utazás alatt🤩) Én kitartok Csilla mellett, mert nagyon megbízható és gondoskodó ember, pont emiatt fogom őt felkeresni legközelebb is. Őszintén kijelenthetem, hogy Őt nekünk szánta az ég, mindenkinek csak ajánlani tudom!❤️🐆 Csak így tovább Csilla, tényleg Te vagy a legjobb szitter!🥰

Zsófia Kristóf

Mint mindig, most is Csillát hívtam, mikor legutoljára hosszabb időre elutaztam, és nagyon megnyugodtam, amikor igent mondott (pedig úgy emlékszem 1 vagy 2 nappal előtte kértem meg a felügyeletre). Imádom, hogy rugalmas, és még suli előtt vagy után is képes elmenni Frenyához, hogy gondját viselje, ezért hatalmas respect jár neki. Ezúttal sem maradhattak ki a képek, videók, ahogy játszanak, a tele tálakról, fésülködésről és a tiszta macskaalomról. 🤩 Nagyon jó érzés, hogy nyugodtan elutazhatok bárhová anélkül, hogy aggódnom kellene a Kedvencem épségéről. Természetesen Frenya is imádja Csillát, így nem kell azon gondolkoznom, kit kérjek meg az ellátásra. Ami a legjobban esett hazaérvén (azon kívül, hogy újra láttam a Babámat), hogy egy kedves kis üzenet várt az asztalomon, amit ki is ragasztottam a falra. 🥰 Még egyszer köszönöm a sok-sok segítséget, remélem, legközelebb is számíthatok Rád!❤️

Szűcs Attila

Nagyon örülünk,hogy rátaláltunk a Petwiscare oldalára és megismerhettük Csillát! A cicáink már az első pillanatban elfogadták Csillát!Minden pontosan úgy történt,ahogy megbeszéltük,Csilla mindenről küldött fényképeket. Mindig Csillát fogjuk megkérni,hogy vigyázzon a cicákra!Nagyon ajánlom Őt a gazdik figyelmébe! Üdvözlettel Szűcs Attila

Magdolna Heiszer

Csilla nagyon megértő volt a viselkedés problémás kutyámmal és a különleges igényeivel, jól kezelte Hubát. Nagyon szeretettel bánt vele, biztos hívjuk még!❤️

Reserve