Barion Pixel
Boglárka

"Úgy fogok gondoskodni a kedvencedről, mintha a sajátom lenne :)"

Pet sitter 5/5 (7)

Boglárka • Address
  1131 Budapest, XIII.
 • Place of sitting
  Owner's home
 • Contact info
  Show
 • Contact
  You can contact our sitters by filling out the appointment form!
Dog Cat

Introduction

Kedves Gazdi!

Bogi vagyok, lelkes szitter és állatimádó. :)

Többször vigyáztam már kutyusokra, legfőképpen Pipacsra (a képen ő látható), akinek már a pótmamájának számítok. Egy igazi kis szeretetgombóc, de nagyon nagy a mozgásigénye, azért ha együtt vagyunk sokat sétálunk és játszunk, utána pedig együtt pihenjük ki a fáradalmakat a kanapén. 

Ha Te is hasonló gondoskodásra vágysz a kutyusod számára, akkor bátran keress és igyekszem mindent megtenni, hogy alig vegye észre a hiányodat!

Természetesen tudom, hogy egy állat gondozása nagy felelősséggel jár, ezért is csatlakoztam a Petwisecare csapatához és végeztem el a kutyaszitter tanfolyamot. Ennek köszönhetően úgy gondolom, hogy teljes mértékben gondoskodni tudok a kutyusodról.

Leginkább hétköznap a XIII. és IV. kerületekben vállalok kutyusokat, de bátran írj rám, ha ettől eltérő helyen és időben szeretnél megbízni. :)

Keress bizalommal, mert alig várom, hogy még egy szőrgombócot megszeretgethessek. :)

Szép napot Neked!

Bogi 


Skills, experiences

Skills
 • Caring of ill pets
 • Oral administration of medication
 • Caring of pets with behavioral problem
Experience
 • PetWiseCare pet sitter course
 • Volunteered at a shelter
Languages
 • Hungarian
 • English

Prices and services

The prices are informative and include VAT

Szolgáltatás/termék Prices
Sétáltatás/óra 4000 Ft
Home office a gazdinál / óra 2000 Ft
Beugró látogatás / alkalom 3750 Ft

Calendar

Here you can see when the selected service provider will be available.

 • Busy
 • Limited availability *
 • Available
 • Azonnali foglalás elérhető

*Someone has already booked for this day, but the sitter still has free capacity, so feel free to make a reservation too!

Értékelések

Gazdiktól, akik már foglaltak nála


Nincs kép

Kónya Barbara

Sziasztok! A lehető legjobb döntés volt Bogi & a Petswisecare mellett dönteni. Végtelen nagy segítség volt ellátni idős bichon kutyusunk és süket cicánk napi feladatait. Nagyon precíz, részletekre odafigyelő személyiség, kezdetektől gördülékeny kommunikáció jellemezte a közös munkánk. Szeretném kiemelni rugalmasságát, és hozzáértését minden helyzetet illetően. Rendszeresen érkeztek hozzám a képek, videók az otthoni állapotokról, ami nagyon megnyugtató volt. Nagyon örülök, hogy bátorkodtam esélyt adni a szolgáltatásnak, abszolút jó szívvel ajánlom bárkinek, mert mostantól nem jelent kihívást a logisztika, ha távol kell maradnom. Bogi első perctől közös hangon volt a kisállataimmal, és ez egy príma szoltáltatás volt mindenféle tekintetben. Köszönjük szépen Boginak a munkásságát, biztosan keressük még egymast. ~Barbara, Gizmó&Bella

Vanda Posztobányi

Nagyon kedves, segítőkész és figyelmes! folyamatosan tájékoztatott mindenről! :)

Ági Sk

A Boginak éjszaka 1.00-kor adtam le a foglalást előző este, váratlan helyzet miatt alakult így. Reggel kilenckor kaptam is az üzenetet hogy tud jönni. Nagyon hálás voltam hogy elvállalta hiszen az utolsó pillanatban szóltam neki. Előtte még soha nem vigyázott senki a kiskutyámra ezért nagyon izgultam hogy minden rendben legyen. Viszont nagyon örülök hogy Bogira bíztam a kiskutyámat, ugyanis az első pillanattól kezdve nagyon szimpatikus volt számomra is, és a kiskutyámnak is. Biztos vagyok benne hogy máskor is ő lesz az első akinek szólni fogok ha segítségre lesz szükségem. Teljes nyugalommal hagytam itt őket ❤️??

Nincs kép

Bogi második alkalommal vigyázott Ziggyre. Amikor Bogi megérkezett, Ziggy nagyon nagy örömmel fogadta. Jól érezte magát vele most is, sétáltak, trükköt tanultak, pihentek? Minden rendben volt! Köszönjük!

Nincs kép

Bogi nagyon becsületes munkát végzett nálunk az egész napos szittelése alatt. Készségesen válaszolt minden kérdésünkre, előtte, közben és utána is szívesen kommunikált velünk a történésekről. A képek és videók, amiket küldött az ittléte alatt pedig extrán megnyugtattak, hogy jó kezekben van a szőrpamacsunk!☺️

Németh Boglárka

Bogi nagyon alapos és gondos szittere volt Zsolinak. A napi látogatások alkalmával bejelentkezett, képeket és videókat is küldött, ami figyelmes és megnyugtató volt. Zsoli és én is bátran ajánlom Bogit másoknak is :)

Reserve