Barion Pixel
Adél

"Mindenki, aki szeretett már egy állatot, tudja, hogy milyen csodát adnak ők nekünk. Éppen ezért igyekszem a szittelésem alatt mindent megadni a rámbízott kisállatnak, hogy semmiben se szenvedjen hiányt."

Pet sitter 5/5 (19)

Adél • Address
  1041 Budapest, IV.
 • Place of sitting
  Owner's home
  Sitter's home
 • Contact info
  Show
 • Contact
  You can contact our sitters by filling out the appointment form!
Dog Cat Rabbit Exotic pet

Introduction

Nyilas Adél vagyok és az Állatorvostudományi Egyetemen tanulok.

Egészen fiatal koromtól állatokkal szerettem volna dolgozni, és már gyerekként eldöntöttem, hogy mi lesz a hivatásom. Állatorvostan hallgatóként igyekszem a legtöbb tudást összegyűjteni az állatok gondozása és kezelése kapcsán. Rengeteget olvasok a témában, emellett állatszitter workshopokra is járok, hogy minél több tudást szerezhessek meg.

Mindig voltak körülöttem házi kedvencek, tartottunk otthon hörcsögöt, tengerimalacokat és kutyát is. A jelenlegi kutyus aki a szüleimmel él nem túl szociális, így az enyhén agresszív/szorongó kutyák sétáltatásában és kezelésében is van némi tapasztalatom. Itt Pesten két macskával és egy szakállas agámával osztom meg az otthonomat, így van tapasztalatom hüllők gondozásában is.

Szeretek új dolgokat tanulni, és nem riadok vissza a számomra idegen helyzetektől sem. Igyekszem mindig a maximumot nyújtani minden esetben. Emellett természetesen mindig a gazdi utasításait tartom szem előtt, hogy minél kevesebb változást tapasztaljon a kisállat, és ezáltal a lehető legkonfortosabban érezze magát a gazdi távollétében is. 

Nagyon szívesen vigyázok kutyára, cicára, nyuszira és egzotikus állatokra is. 

Keressetek bizalommal elérhetőségeimen!


I am Adel Nyilas and I study at the University of Veterinary Medicine in Budapest.

From a very young age I wanted to work with animals and I decided as a child what I wanted to do. As a veterinary student, I try to gather as much knowledge as possible about animal care and handling. I read a lot on the subject and I also attend animal-sitting workshops to gain as much knowledge as possible.

I have always had pets around me, we have had hamsters, guinea pigs and dogs at home. The current dog that lives with my parents is not very social, so I have some experience in walking and handling mildly aggressive/anxious dogs. Here in Pest I share my home with two cats and a bearded dragon, so I have experience caring for reptiles. 

I love learning new things and I don't shy away from situations that are unfamiliar to me. I always try to do my best in every situation. Also, of course, I always follow the owner's instructions so that the pet experiences as few changes as possible and is as comfortable as possible in the owner's absence. 

I am also very happy to look after dogs, cats, bunnies and exotic animals. 

Feel free to contact me!


Skills, experiences

Skills
 • Caring of ill pets
 • Caring of diabetic pets
 • Oral administration of medication
 • Injection administration of medication
 • Caring of pets with behavioral problem
Experience
 • PetWiseCare pet sitter course
 • Veterinary student
Languages
 • Hungarian
 • English

Prices and services

The prices are informative and include VAT

Szolgáltatás/termék Prices Egység
Walking 3500 Ft alkalom
24 hours boarding 17500 Ft alkalom
Drop-in visit 3500 Ft alkalom
Day care 2500 Ft óra

Calendar

Here you can see when the selected service provider will be available.

 • Busy
 • Limited availability *
 • Available
 • Azonnali foglalás elérhető

*Someone has already booked for this day, but the sitter still has free capacity, so feel free to make a reservation too!

Értékelések

Gazdiktól, akik már foglaltak nála


Lukács Tünde

Maximálisan meg voltunk elégedve Adél munkájával :)

Lukács Tünde

Nagyon meg voltunk elégedve Adél munkájával :) Én is és a kutyus is :)

Lukács Tünde

Nagyon meg voltunk elégedve Adél munkájával. :) Egy nyugodt kiskutyát találtam itthon, mikor hazaértem. Köszönjük :)

Nori

Nagyon örülök, hogy Adélnál biztonságban tudhatom a kutyámat, és még a kutyabarát cicájukkal is ismerkedhet.

Anka Kriszti

Pesti Gabriella

Nincs kép

Adél az utolso pillanatban is vallalta a kutyusom, ezzel megkonnyitve utazasomat. Abszolut nem aggodtam, mar elso percben latszott, hogy a kutyam kedveli. Mindig kaptam kepeket, mikor meglatogatta es ugy ereztem, mikor hazaertem, hogy kutyusom is jol erezte magat. Batran ajanlom barkinek, nagyon megbizhato!:)

Pesti Gabriella

Nori

Nagyon örülök, hogy rátaláltam Adélra, mindig biztonságban érzem a kutyámat nála.:)

Lukács Tünde

Nincs kép

Adél szupercuki, megbízható, alapos és nem utolsó sorban hozzáértő! A kutyusaim imádták és azonnal engedelmeskedtek neki. Szívből ajánlom őt!

Nincs kép

Adél a nyaralásim alkalmával segített már többször, sétáltatni járt a 14 éves kutyusomat. A korából adódóan már több mindenre kellett figyelni, Adél az összes kérésemet maximálisan teljesítette, sőt, extra helyzetben nagyon segítőkésznek bizonyult. Lili kutya örömmel és szívesen fogadta, a sétákról pedig mindig kaptam képeket és pár mondatot. Örülök, hogy megtaláltam Adélt, sokat segített nekünk és szívből ajánlom másnak is!

Nincs kép

Bár már 11 éves a német juhászkutyusom, még sosem kerültem olyan helyzetbe, hogy 'idegenre' kelljen rábíznom. Azonban ezúttal nem volt más megoldás, így hát érthető módon volt bennem némi aggodalom. Annál is inkább, mivel Dorkát kölyökkorában bántalmazták, és emiatt a szűk családi kört leszámítva, mindenkitől nagyon fél, és menekül, ahogy csak lehet. De amint megismertem Adélt, és láttam a kedvességét, szakértelmét, türelmét, tapasztaltam a pozitív kisugárzását és hozzáállását, máris tudtam, hogy jó kezekben lesz az én igencsak félénk kutyusom, és nyugodt lehetek azon időszak alatt, míg távol vagyunk egymástól. Adél egyébként folyamatosan tájékoztatott, hogy mi van vele, és küldte a képeket is. Tiszta szívből, bátran ajánlom őt másnak is! Neked, Adél, pedig még egyszer nagyon szépen köszönöm a lelkiismeretes szitterkedést.

Helga Tóth

Adél rendkívül jó szitter, hozzáértő, kedves és gondos. Szépen elvégzett mindent, amit megbeszéltünk. Sok szép fotót és videót kaptam Tőle a cicaéletről. Pruszik cicám biztos jól érezte magát Vele, mert amikor visszajöttem 4 nap után, egészséges, boldog macska volt. Szívesen ajánlom mindenkinek.

Nincs kép

Minden rendben ment, Adel nagyon lelkiismeretes, sokat torodott a cicammal. Koszonom. ?

Nincs kép

Nem először kértük fel felvigyázónak kutyánk mellé, amikor úgy kellett elutaznunk, hogy nem vihettük magunkkal. Figyelmes, rugalmas, és nem utolsó sorban a kutyánk is oda van érte.

Dér Julianna

Teljesen nyugodt lehettem, míg Adél vigyázott Böbire, szeparációs szorongását is szuperül kezelte. Köszönöm a munkáját és másnak is csak ajánlani tudom!

Nincs kép

Nagyon elégedettek voltunk Adéllal, tényleg mindent megcsinált, amire megkértük, még a szorgalmi feladatokat is. :) A mi cicánk idegenekkel nem mindig kooperatív, de Adél szerencsésen megoldotta a helyzetet. :)

Nincs kép

Adél két kutyusunkra vigyázott az otthonunkban 0-24 órában. Rendkívül kedves, barátságos volt már az első pillanattól fogva. Amíg mi távol voltunk, folyamatosan tájékoztatott képeket és videót is kaptunk a kis “gyerekeinkről”. Megnyugvást jelentett, hogy láttuk, jó kezekben vannak! Mindenkinek ajánlom Adélt és remélem lesz még lehetőségünk megbízni őt a kutyák felügyeletére :)

Reserve