Barion Pixel
Nikolett

"2 husky büszke gazdája a Városliget mellett :)"

Pet sitter 4.8/5 (6)

Nikolett • Address
  1142 Budapest, XIV.
 • Place of sitting
  Owner's home
  Sitter's home
 • Contact info
  Show
 • Contact
  You can contact our sitters by filling out the appointment form!
Dog

Introduction

English text below

Kedves Gazdik!

Köszönöm, hogy a profilomra kattintottál. Szeretnék Veled megosztani pár információt Magamról és reményeim szerint a közös munkánkról is. :)

Sokszor kapom azt más gazdiktól, hogy "hmm érdekes senkihez nem szokott oda menni. Főleg nem, hogy megsimogassák."  Valahogy az életem mindig az állatok körül forgott, számomra megnyugvást jelent ha velük lehetek és segíthetek nekik. Főként kutyabolond vagyok, de Amerikában oktattam lovasoktatást, volt már papagájom, 2 kutyám és 1 cicám is. Így bátran kimerem jelenti, hogy legyen akármilyen kiskedvenced azonnal a szívembe fogja magát lopni. 

Tapasztalataim: vigyáztam már eddig többszöri alkalommal is 2 Huskyra, egyikőjük nálam is aludt, míg a másikra sajnos csak pár órát kellett vigyáznom. Háznál is szoktam látogatást tenni, főként etetés illetve sétáltatás céljából. Inzulin beadásba és szeparációs szorongással is van tapasztalatom. 

Elsősorban a 14. Kerületben és környékén, illetve mivel van autóm (megbeszélés szerint) az M3-as autópálya vonalán is szívesen vállalok szittelést. 

AZ ÁRAK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK, amennyiben szeretnél árajánlatot kérni úgy kérlek foglalj időpontot. Köszönöm! :)

_______________________________________________________________

Dear Owners,

Thank you for clicking on my profile. I would like to share some information about myself and hopefully about our work together.

Many times I get this from other owners "hmm weird my dog would never allow somebody to pet him/her." Somehow my life has always been around animals, I find it comforting to be with them and help them. I'm mainly a dog lover, but I've taught horse training in America, had a parrot, 2 dogs and 1 cat. So I can confidently say that whatever pet you have, it will steal my heart immediately.

I will be happy to help you if you are located in  the 14th district and surrounding area, or as I have a car (by arrangement) I can also drive wherever M3 motorway goes.

The prices are given for information purposes ONLY, if you would like to get an offer, please make an appointment.


Skills, experiences

Skills
 • Caring of ill pets
 • Caring of diabetic pets
 • Caring of pets with behavioral problem
Experience
 • PetWiseCare pet sitter course
 • Volunteered at a shelter
Languages
 • Hungarian
 • English

Prices and services

The prices are informative and include VAT

Szolgáltatás/termék Prices
Sétáltatás / óra 3000 Ft
24 órás felügyelet 12500 Ft
Napközi / óra 2500 Ft
Betegápolás 9500 Ft
Rövid látogatás / alkalom 4500 Ft

Calendar

Here you can see when the selected service provider will be available.

 • Busy
 • Limited availability *
 • Available
 • Azonnali foglalás elérhető

*Someone has already booked for this day, but the sitter still has free capacity, so feel free to make a reservation too!

Értékelések

Gazdiktól, akik már foglaltak nála


Nincs kép

Nagyon meg vagyok elégedve a macska szitter hölggyel, mert a cicáim azonnal megkedvelték, pedig bizalmatlanok idegenekkel, de neki azonnal bizalmat szavaztak, és ezért én teljesen nyugodtan tudtam intézni a dolgaimat, mert láttam, hogy a cicáim vele biztonságban lesznek. Nagyon örültem, hogy itt volt. Maximálisan meg vagyok elégedve a munkájával, mert korrekt, megbízható.

Nincs kép

Nincs kép

Nincs kép

Nincs kép

Niki fantasztikusan odaadóan reagált és minden követ megmozgatott, hogy kisegítsen minket egyik napról egy másikra egy nagyon nehéz s.o.s helyzetben. Menhelyes, szeparaciós szorongással küzdő új kutyás család vagyunk. Rugalmas, tapasztalt, lelkiismeretes és nagyvonalú, együttműködő Baltó kutyusával együtt. Nem ijedt meg, hanem igyekezett mindent megoldani. Most egy intenzív együttműködésünk lesz, de biztos, hogy hosszútávon fogunk együttműködni. Jó szívvel ajánlom bárkinek Nikit!!!

Nincs kép

Niki egy vegtelenul kedves, turelmes, megerto, igazi allatbarat lany. A kiskutyank eleg problemas tud lenni, feszul az uj emberektol, helyektol, igy kell hozza a megfelelo hozzaallas es tapasztalat, hogy lenyugtassa az ember - Nikinek ez is sikerul. Teljes mertekben egyuttmukodo, rugalmas, megbizhato, nyiltan kommunikal. Barmikor batran ra merjuk bizni a kutyust. Halas vagyok az eddigi segitsegert! Az eskuvonk napjahoz is nagyban hozzajarult ahhoz, hogy vigyazott Dugora, de elhozta a helyszinre, hogy vele is keszulhessen foto!

Reserve